Mulțumim Dnei Doctor Alina de la Tomaș Dental . Servicii de calitate,seriozitate,răbdare maximă cu copiii. Recomand din suflet!!!!

Irina Batrincea

Спасибо большое за ваши услуги. Анна-Мария очень приятный специалист. Дочь осталась довольна. Желаем вашему коллективу дальнейших профессиональных успехов.

Olesea Verdeş

Am ramas foarte multumita de procedura si de personal … Cu siguranta voi reveni si pentru alte necesitati stomatologice. Multumesc TOMAS-DENTAL

Rita Rascu

Супер!!

Юрий Тертяк

De ani buni mergem la Tomaș Dental pentru calitatea serviciilor oferite și verificate in timp, amabilitatea personalului, prețurile accesibile și echipamente de ultimă generație. …revenim ori ce cite ori venim în tara pentru controlul de rutină și sperăm niciodată pentru urgență. Mulțumim că sunteți mereu alaturi.

Katalina Bubuioc Hanganu

Sunt client Tomaș Dental, un client extrem de mulțumit de serviciile stomatologice prestate de această clinică! Doctorii au o pregatire superioară, sunt extrem de receptivi la nevoile pacientulu. Un centru stomatologic care merita să fii client fidel! Bravo!

Ilinca Voicu

Medici de performanță cu o atitudine extra pozitivă și călduroasă, sunt foarte recunoscător și recomand tuturor „Tomaș Dental”!

Vasile Țurcan

I’m in love with this clinic!! Am o fobie nemaipomenită de stomatologi, dar aici, m-am simtit relaxată și calmă. Bravo Tomas Dental!!!

Doinița Prodan