Clinica Tomaș Dental mereu s-a bucurat de o reputație bună, inclusiv pentru sterilizare impecabilă. Utilizăm echipament de sterilizare de ultimă generație, pentru ca fiecare pacient să se simtă sigur și în siguranță odată pășind pragul clinicii noastre.Centrul stomatologic Tomaș Dental urmează un sistem de curățare și sterilizare a intrumentelor, format din trei etape:
1. Instrumentele se lasă pentru până la 60 min în reactivul DURR, în care vor fi distruși toți virușii și bacteriile (virusul SIDA şi hepatita B sunt total distruși într-o astfel de soluţie în decurs de 15 minute).
2. Toate instrumentele sunt plasate într-o baie cu ultrasunet, cu utilizarea ID 212. Dezinfectarea se face într-un aparat ce la fel folosește ultrasunetul, de marca EMAG, Germania.
3. După spălare şi uscare, instrumentele sunt sigilate în nişte pungi ermetice de unică folosinţă.

MELAseal  este un aparat care se folosește pentru sigilarea ermetică a instrumentelor pentru sterilizare, folosit  după autoclavare şi până la utilizarea lor. 
În dispozitivul special, numit Autoclav, sub presiune de 2 atm., se plasează instrumentele, ce vor fi complet sterilizate prin abur încălzit la o temperatură de 135° C.
În pachete ermetice instrumentele pot rămâne sterile până la un an.

  • Orar

Luni – Sâmbată 8:00 – 18:00

Duminică La urgență

Telefon (+373 22) 92 37 78